Feedback vanuit klanten

Paul de Groot, Logica
Mark van Gurp is niet alleen een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Na afloop van 5 ontmoetingen voel ik me rustiger en zekerder in mijn rol, welke dan ook, zowel professioneel als prive. Mijn grootste winst is dat ik mijn eigen groei niet meer in de weg sta: Mark heeft me afgeleerd harder te werken als het moeilijk werd: neem afstand, creëer perspectief en werk slimmer! Effectiviteit is geestverruimend in allerlei opzichten. Als je gedrag je verhindert te groeien, bel Mark.
Kernwoorden: Grote Resultaten, Persoonlijke benadering, Creatief

Joost van den Reek, ICS
Mark van Gurp weet de vinger op de zere plek te leggen op een integere manier. Hij heeft mij inzicht gegeven in mijn situatie waardoor ik mezelf verder kan ontwikkelen. Hij heeft een professionele en menselijke benadering.
Kernwoorden: Snelle Resultaten, Persoonlijke benadering, Hoge integriteit

Wim Eberson, Meeus
Ik heb de begeleiding van de heer Mark van Gurp als zeer prettig ervaren. Nooit belerend, maar wel inzicht gevend in je eigen gedachtegangen. Soms met de neus op de feiten gedrukt. Maar alles met een welgemeende warme belangstelling. Ik heb me te allen tijde in waarde gewaardeerd gevoeld. Ik sluit dit als een waardevolle levensles af.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Praction training coaching organizing